Оголошується приписка юнаків до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військкомату

02.01.2020 18:27
Поділитися новиною

З 13 січня 2020 року в місті Хмельницькому розпочинається приписка юнаків 2003 року народження до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. Затверджений склад комісії по приписці на чолі з військовим комісаром Віктором Тамбовцем, склад військово-лікарської комісії та графік проведення приписки. Документом також передбачено низку заходів щодо організації приписної кампанії.

Триватиме приписка юнаків 2003 року народження до призовної дільниці по 31 березня 2020 року.

Приписка проводиться відповідно до вимог Закону України “Про військовий обв’язок і військову службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 “Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом”.

Надаємо текст наказу військового комісара Хмельницького об’єднаного військового комісаріату:

ВИТЯГ З НАКАЗУ

Військового комісара

Хмельницького об`єднаного міського військового комісаріату

(з адміністративно-господарської діяльності)

м. Хмельницький

Про приписку громадян

2003 року народження

до призовної дільниці

Хмельницького об’єднаного

міського військового комісаріату

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.06 №1841 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 23.10.19 № 745/2019-р «Про проведення приписки громадян України 2003 року народження до призовних дільниць у січні-березні 2020 року», рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 10.10.19 №811 «Про проведення приписки до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату юнаків 2003 року народження», розпорядження Хмельницької районної державної адміністрації від 29.10.19 № 245/2019-р «Про організацію та проведення приписки юнаків 2003 року народження до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату» з 13 січня по 31 березня 2020 року оголошується приписка до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату громадян 2003 року народження.

2. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2003 року включно, постійно або тимчасово проживають на території міста Хмельницького та Хмельницького району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути на приписку за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 35 у точно визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за вказаною адресою з 3 лютого по 5 березня 2020 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.06 №1841 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату.

5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

6. Наказ довести до особового складу військового комісаріату.

Військовий комісар

Хмельницького об’єднаного

міського військового комісаріату полковник                                                                                    В. І. Тамбовець

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.