(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
№
|
Найменування товару, запропонованого Учасником | Кількість товару | Одиниця виміру |
1 | Риба свіжоморожена хек (тушка без голови) | 8000 | Кг |
5. Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Риба заморожена без голів хек. Без ГМО. Зовнішній вигляд блоків риби: блоки цілі, поверхня рівна, чиста. Риба повинна бути патрана, без голів, заморожена не більше одного разу. Тушки риби повинні бути не менше ніж 200 г. (у розмороженому виді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника. Фасування повинно забезпечувати цілісність товару при перевезенні. Постачання спеціалізованим транспортом постачальника (фургон рефрижератор).
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість закупівлі риби свіжомороженої хек (тушка без голови) становить 1 200 000,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
По лоту 1:
№ | Найменування | Одиниці виміру | Кількість | Вид | Умови поставки |
1 | Свинина охолоджена без кістки
(Деталізований код ДК 021:2015 – 15113000-3 – Свинина) |
кг | 10000 | охолоджена | Спеціалізованим транспортом постачальника
(рефрижератор) |
По лоту 2:
№ | Найменування | Одиниці виміру | Кількість | Вид | Умови поставки |
1 | Філе куряче охолоджене
(Деталізований код ДК 021:2015 – 15112130-6 – Курятина) |
кг | 16000 | охолоджена | Спеціалізованим транспортом постачальника
(рефрижератор) |
2 | Стегно куряче охолоджене (Деталізований код ДК 021:2015 – 15112130-6 – Курятина) | кг | 4000 | охолоджена | Спеціалізованим транспортом постачальника
(рефрижератор) |
5. Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Продукція харчової промисловості, що вказана в тендерній документації, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками.
Продукція повинна постачатися спеціалізованим транспортом постачальника (фургон рефрижератор) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;
Продукція повинна зберігатися в складському приміщенні із відповідним температурним режимом та належними умовами зберігання.
Учасник процедури закупівлі повинен забезпечити проведення щоденних заходів по дезінфекції складського/складських приміщення/приміщень. Враховуючи, що предметом закупівлі є швидкопсувні продукти харчування дезінфекція приміщення повинна здійснюватися виключно дезінфекційними засобами, що придатні для використання із продуктами харчування.
При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість закупівлі свинина охолодженої без кістки, філе курячого охолодженого, стегна курячого охолодженого становить 4 850 000,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
№ з/п | Найменування товару | деталізований код ДК 021:2015 | К-ть, кг |
1. | Морква | 03221112-4 – Морква | 10000 |
2. | Цибуля ріпчаста | 03221113-1 – Цибуля | 8000 |
3. | Капуста білокачанна | 03221410-3 – Капуста качанна | 14000 |
4. | Буряк столовий
|
03221111-7 – Буряк | 8000 |
5. | Капуста пекінська | 03221400-0 -Капустяні овочі | 2000 |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Морква має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Товар повинен бути упакований у сітки.
Цибуля має бути свіжою, не кормових сортів. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.
Капуста білокачанна першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх домішок.
Буряк має бути свіжим, не кормових сортів. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.
Капуста пекінська. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість закупівлі моркви, цибулі ріпчастої, капусти білокачанної, буряку столового, капусти пекінської становить 1 192 000,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
№ з/п | Найменування товару | Кількість |
1 | Хліб цільнозерновий
(ДК 021:2015 – 15811100-7 – Хліб) |
15000 кг |
2 | Батон
(ДК 021:2015 – 15811000-6 – Хлібопродукти) |
3500 кг |
3 | Булочки для бургера
(ДК 021:2015 15811200-8 – Булки) |
10000 шт |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Цільнозерновий хліб повинен бути свіжим, якісним. Зовнішній вигляд: хліб повинен мати властиву йому форму. Відповідати вимогам ДСТУ або ТУ (за умови, що ТУ на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж встановлено в ДСТУ). Вага від 0,5-0,7 кг. За сортом борошна: цільнозернове борошно першого сорту хлібопекарське. Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. Без ГМО та розпушувачів. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 80% від загального строку придатності.
Батон повинен бути виготовлений з пшеничного борошна вищого ґатунку. Зовнішній вигляд подових батонів повинен відповідати даному виду виробу. Поверхня : гладка, без забруднення та підгорілості, без великих тріщин і підривів. Колір світло жовтий. Стан м’якуша – добре пропечений, еластичний, не вологий на дотик з piвномірною пористiстю, без слiдiв непромiсу без грудочок. Смак та запах: властивий даному виробу, без стороннього запаху та присмаку, без cторонніx включень. хрусту вiд мiнеральних домiшок., ознак хвороб та плiсняви. Вiдповiднiсть вимогам дiючого санiтарного законодавства України обов’язкова. Teрмін придатностi товару не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення.
Булочка має бути виготовлена з борошна пшеничного вищого гатунку, води питної, дріжджів хлібопекарських пресованих, маргарину, олії соняшникової, яєць курячих, солі кухонної, ваніліну. Допускається посипка маком або кунжутом. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Вага: не менше 40 г.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість закупівлі хліба цільнозернового, батону, булочки для бургера становить 755 000,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!
* — обов’язкові поля