«PROMETHEUS» ПРОПОНУЄ ОСВІТНІЙ ОНЛАЙН-КУРС «ЖИТТЄСТІЙКІСТЬ МОЛОДІ В УМОВАХ КРИЗ»

30.12.2022 10:36
Поділитися новиною

У межах реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 366-р, на платформі «Prometheus» розміщено новий освітній курс «Життєстійкість молоді в умовах криз». Він є безкоштовним та провадиться в онлайн-форматі. Після завершення навчання його слухачі отримають сертифікати.

Мета освітнього онлайн-курсу — допомогти молоді набути навичок життєстійкості, що дозволить їм бути краще підготовленими до травм, загроз і значних стресів в умовах повномасштабної війни, що триває.

Освітній онлайн-курс «Життєстійкість молоді в умовах криз» дає відповіді на такі питання: як керувати своїм станом під час травматичних подій; як надавати психологічну допомогу собі та іншим; як аналізувати власні ресурси та планувати їх відновлення, коли це потрібно; що потрібно, щоб впевнено комунікувати з близькими, друзями, під час навчання та роботи у стресових ситуаціях; яким чином можна повертати собі відчуття контролю над власним життям.

Отримані на освітньому курсі навички життєстійкості будуть сприяти соціальній активності, особистісному росту, професійному розвитку слухачів.

Ураховуючи те, що вказаний освітній курс буде корисним у роботі для працівників державних адміністрацій, які опікуються гуманітарними, інформаційними, соціальними питаннями, просимо залучити відповідних працівників військових адміністрацій до проходження освітнього онлайн-курсу «Життєстійкість молоді в умовах криз».

Також просимо сприяти розповсюдженню інформації про освітній онлайн-курс «Життєстійкість молоді в умовах криз» на відповідних офіційних сайтах, у соціальних мережах, закладах середньої, професійно-технічної та вищої освіти відповідного регіону.

Курс доступний на платформі «Prometheus» за посиланням https://bit.ly/3MTfiUg.

 

Радник — уповноважений Президента України

з питань безбар’єрності                                                              Т. Ломакіна

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.