(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
№ | Найменування товару, запропонованого Учасником | Кількість товару | Одиниця виміру |
1 | печиво «Марія»
|
800 | кг |
2 | печиво цукрове | 800 | кг |
3 | печиво вівсяне | 400 | кг |
4 | Сухарі панірувальні | 400 | кг |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Печиво «Марія». Форма печива повинна бути правильною. Малюнок на поверхні має бути чітким, сама поверхня – чистою. Глибокі виїмки на зворотній стороні являються дефектом даного виробу. Колір печива повинен бути відповідний до сорту. Печиво не повинне бути підгорілим. Вигляд на зламі рівномірно пористий, без прогалин. Печиво не повинно мати слідів непромісу. Поверхня має бути рівною, з правильним малюнком. Смак і запах приємний, властивий даному сорту печива, без сторонніх присмаків і запахів. Товар має відповідати вимогам ДСТУ 3781:2014. Без ГМО. Товар повинен бути свіжим, не залежаним, не пошкодженим.
Печиво цукрове. Запах властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Упаковка – паперові ящики. На кожній одиниці фасування (коробці), або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію товару.
Печиво вівсяне. Загальні технічні умови або ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови». Смак і запах: смак властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Запах властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Форма – правильна, що відповідає назві печива, без вм’ятин, краї печива повинні бути рівними чи фігурними. Не допускаються: вироби розломані, розкришені. Поверхня – непідгоріла, без вкраплень крихт. Колір: властивий даному печиву, різних відтінків, рівномірний. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО. Товар повинен бути свіжим, не залежаним, не пошкодженим.
Сухарі панірувальні. Зовнішній вигляд: крупка, достатньо однорідна по розміру. Запах – властивий панірувальним сухарям, без сторонніх присмаків, без ознак застарілого продукту. Смак – властивий панірувальним сухарям. Світло-жовтий або світло-коричневий колір.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість печива «Марія», печива цукрового, печива вівсяного, сухарів панірувальних становить 240 000,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
№ | Найменування товару, запропонованого Учасником | Кількість товару | Одиниця виміру |
1 | Фруктові та овочеві соки | 14000 | л |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Фруктові, овочеві, фруктово-ягідні соки. Фруктовий або ягідний сік має бути отриманий з доброякісних стиглих свіжих або збережених свіжими завдяки охолодженню, або висушених фруктів, ягід призначений для безпосереднього вживання в їжу. Сік має бути виробленим як з одного виду фруктів, ягід так і із сумішей соків фруктів, ягід різних найменувань, мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається осад на дні.
Пастеризовані, з вмістом цукру не більше, як 10 гр. на 100 гр. готового продукту.Фасування – 1-3 л, тетрапак.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість фруктових, овочевих, фруктово-ягідних соків становить 476 000,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
( код ДК ДК 021:2015 — 15610000-7 борошно пшеничне, крупа гречана, рис, крупа «Артек», пластівці вівсяні, крупа кус-кус, крупа булгур, крупа перлова, крупа ячмінна, крупа кукурудзяна, пшоно, сочевиця).
3.Обсяги закупівлі:
№
|
Найменування товару, запропонованого Учасником | Кількість товару | Одиниця виміру |
1. | Борошно пшеничне | 5000 | кг |
2. | Крупа гречана | 4000 | кг |
3. | Рис | 4000 | кг |
4. | Крупа «Артек» | 3000 | кг |
5. | Пластівці вівсяні | 1500 | кг |
6. | Крупа кус-кус | 1200 | кг |
7. | Крупа Булгур | 1800 | кг |
8. | Крупа перлова | 600 | кг |
9. | Крупа ячмінна | 2400 | кг |
10. | Крупа кукурудзяна | 1700 | кг |
11. | Пшоно | 1500 | кг |
12. | Сочевиця | 400 | кг |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Борошно пшеничне. Пшеничне, вищого ґатунку – повинно відповідати вимогам ДСТУ 46.004-99. Колір: білий. Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів. Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Забрудненість і зараженість шкідниками – не допускається.
Крупа гречана. Запах – властивий гречаній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий гречаній крупі без сторонніх присмаків. Ядро цільне без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Рис. Крупа рисова першого ґатунку, виготовлена відповідно ДСТУ. Колір та смак відповідно крупі рисовій, без стороннього смаку та запаху. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Крупа Артек. Запах – властивий даній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий крупі «Артек» без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Консистенція після варіння властива готовим другим стравам, звареним до повної кулінарної готовності.
Пластівці вівсяні. Запах – властивий вівсяній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий вівсяній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Крупа Кускус. Крупа Кускус повинна відповідати нормам ДСТУ. Притаманний крупі смак та запах, без запаху плісняви, затхлості, без кислуватого, гіркуватого інших сторонніх присмаків. Зараженість і забрудненість шкідниками хлібних запасів не допускається. Обов’язкове маркування товару на упаковці. Обов’язкова наявність документів що підтверджують якість та безпечність продукції.
Крупа Булгур. Крупа пшенична (Булгур) (Згідно ДСТУ 7699:2015 “Крупи пшеничні. Технічні умови” або ГОСТу 9294-007 Булгур являє собою висушену та подріблену пшеницю. Запах та смак характерний пшеничній крупі,без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО
Крупа перлова. Запах – властивий перловій крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий перловій крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Крупа ячмінна. Запах – властивий ячмінній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий ячмінній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Крупа кукурудзяна. Запах – властивий ячмінній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий ячмінній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Пшоно. Запах – властивий пшоняній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий пшоняній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Сочевиця. Запах – властивий сочевиці без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий сочевиці без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість борошна пшеничного, крупи гречаної, рису, крупи «Артек», пластівців вівсяних, крупи кус-кус, крупи булгур, крупи перлової, крупи ячмінної, крупи кукурудзяної, пшона, сочевиці становить 1 225 300, 00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
1. | Лот 1 | 23 | послуга |
2. | Лот 2 | 9 | послуга |
3. | Лот 3 | 2 | послуга |
4. | Лот 4 | 1 | послуга |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Послуги доступу до мережі Інтернет. Час роботи в Інтернет та обсяг передачі інформації не обмежується, доступ до Інтернет 24 години на добу, транзит трафіку Замовника до Міжнародних з’єднань Виконавця – не лімітований. Наявність кваліфікованої цілодобової технічної підтримки та моніторингу, надання консультативної та технічної допомоги Замовнику по забезпеченню керування доступом до ресурсів Інтернет. Надання за зверненням Замовника кваліфікованої консультативної та технічної допомоги по налагодженню обладнання та сервісів Замовника, що забезпечують доступ до зовнішніх мережевих ресурсів. Учасник має бути включений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість закупівлі послуги доступу до мережі Інтернет становить 117 240,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
№
|
Найменування товару, запропонованого Учасником | Кількість товару | Одиниця виміру |
1. | Томатна паста | 900 | кг |
2. | Сухофрукти в асортименті | 3000 | кг |
3. | Шипшина сушена | 600 | кг |
4. | Колотий горох | 1000 | кг |
5. | Зелений горошок консервований | 1200 | кг |
6. | Кукурудза консервована | 1000 | кг |
7. | Квасоля консервована | 1000 | кг |
8. | Повидло фруктове в асортименті | 900 | кг |
9. | Родзинки | 300 | кг |
10. | Огірок квашений | 2000 | кг |
11. | Помідори квашені | 500 | кг |
12. | Капуста квашена | 3000 | кг |
5.Місце постачання: Хмельницька область, заклади освіти Хмельницької міської територіальної громади.
Паста томатна. Консистенція однорідна, густа, перетерта маса, без не протертих шматочків. Смак та запах характерні томатній пасті, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції.
Сухофрукти в асортименті. Суміш: яблука, груша, абрикос, чорнослив (або інша суміш фруктів), вагові. Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкуватокислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених фруктів приємні, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.
Шипшина сушена. Доброякісні сушені плоди шипшини, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкувато-кислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених плодів приємні, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені плоди шипшини забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів.
Колотий горох. Горох лущений, колотий, полірований, сухий, чистий. Повинен бути у здоровому стані, не пошкоджений шкідниками та хворобами, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння, мати запах нормальний, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, сторонніх запахів). Колір від жовтого до зеленого. Чистий без різних домішок. Смак притаманний гороху, без сторонніх присмаків. Кількість пестицидів та нітратів не повинна перевищувати допустимий рівень.
Зелений горошок консервований. Зелений горошок з молодих зерен гороху, залитий розчином. Зелений горошок повинен бути цілим, чистим, рідина прозора. Смак та запах характерні зеленому горошку, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції. Без оцту.
Кукурудза консервована. Кукурудза з цукрових сортів кукурудзи, залита розчином. Кукурудза повинна бути цілою, чистою, рідина прозора. Смак та запах характерні кукурудзі, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції.
Квасоля консервована. Квасоля приготовлена з білих сортів квасолі, у розсолі виготовлена згідно технологічної інструкції та рецептурам, затверджених у встановленому порядку. Квасоля повинен бути цілою, чистою, середнього розміру, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції. Продукт не повинен містити консервантів, штучних барвників, згущувачів. Без оцту.
Повидло вагове фруктове в асортименті. Однорідна густа перетерта маса без кісточок, без не протертих шматочків, шкірочки чи інших рослинних домішок. Смак солодкий, кислувато-солодкий.
Родзинки. Смак родзинок повинен бути властивий сушеному винограду, солодкий, або солодко-кислий. Без сторонніх запахів та присмаків. Без плісняви та ушкодження шкідниками. Колір від золотистого до коричневого. Без кісточок.
Огірок квашений. Зовнішній вигляд – огірки цілі, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Консистенція – огірки міцні, м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, хрустка. Солонуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – зеленувато-оливковий, різних відтінків, без плям та опіків. Продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Привозити в чистій тарі, (у закритих харчових пластикових відрах об’ємом не більше 5 л.)
Помідори квашені. Зовнішній вигляд – помідори цілі, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Консистенція – плоди цілі, м’якоть плода м’яка, яка не розлізається, просочена розсолом. Солонуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – близький до окрасці свіжих томатів, відповідного ступеню зрілості плодів. Продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Привозити в чистій тарі, (у закритих харчових пластикових відрах об’ємом не більше 5 л.)
Капуста квашена. Капуста приготовлена з пошаткованої капусти середніх і пізніх сортів, які мають високий вміст цукру, білі, не грубі листки, способом молочнокислого бродіння з додаванням невеликої кількості моркви, спецій (сіль, лавровий лист). Капуста квашена повинна бути світла, хрумка, без ослизлого соку, приємна на запах. Продукт не повинен мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Привозити в чистій тарі, (у закритих харчових пластикових відрах об’ємом не більше 5 л).
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість закупівлі томатної пасти, сухофруктів в асортименті, шипшини сушеної, колотого гороху, зеленого горошку консервованого, кукурудзи консервованої, квасолі консервованої, повидла фруктового в асортименті, родзинок, огірка квашеного, помідорів квашених, капусти квашеної становить 1 082 500,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.
Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!
* — обов’язкові поля