Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

18.04.2023 15:26

Поділитися новиною

(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-04-18-002321-a.
  2. Назва предмету закупівлі: Капуста білокачанна рання, цибуля зелена, цибуля ріпчаста сезонна, морква сезонна, буряк столовий молодий, помідори, огірки, кабачки, баклажани, перець солодкий, гарбуз за кодом ДК 021:2015-03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи».
  3. Обсяги закупівлі: Капуста білокачанна рання – 1200 кг.

Цибуля зелена – 200 кг.

Цибуля ріпчаста сезонна – 600 кг.

Морква сезонна – 600 кг.

Буряк столовий молодий – 700 кг.

Помідори – 1200 кг.

Огірки – 900 кг.

Кабачки – 600 кг.

Баклажани – 300 кг.

Перець солодкий – 700 кг.

Гарбуз – 500 кг.

  1. Період постачання: до 31 грудня 2023 року (включно).

5.Місце постачання: ХЗДО 3 “Світлячок”, ХЗДО 15 “Червона шапочка”, ХЗДО №24 “Барвінок”, ХЗДО №25 “Калинонька”, ХЗДО №39 “Котигорошко”, ХЗДО №46 “Подоляночка”, ХЗДО №55 “Намистинка”, Богдановецька гімназія, Водичківський ЗДО “Джерельце”, Водичківська гімназія, Давидковецький ЗДО “Теремок”, Давидковецька ЗОШ I-III ст., Богданівецький ЗДО “Вербиченька”, Копистинський НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, центр розвитку творчих здібностей дитини”, Масівецький ЗДО “Колосок”, Масівецька гімназія, Олешинський ЗДО “Сонечко”, Олешинська гімназія, Іванковецький ЗДО “Джерельце”, Іванковецький ліцей, Череповецька філія Іванковецького ліцею, Черепівська філія Іванковецького ліцею, Великокалинівський ЗДО “Калинонька”, Пироговецький ЗДО “Білочка”, Пироговецький ліцей, Пархомовецький ЗДО “Веселка”, Пархомовецька філія Пироговецького ліцею, Шаровечківський ЗДО  “Перлинка”, Шаровечківська ЗОШ І-ІІІ ст., Мацьковецька гімназія, Волицький ЗДО “Барвінок”, Малашовецька початкова школа.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Капуста білокачанна рання першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками. Урожай 2023 року.

Цибуля зелена повинна мати цибулину з корінчиками і пучком свіжого, чистого, здорового листя, не в’ялого, без пожовтіння. Урожай 2023 року.

Цибуля має бути свіжою, не кормових сортів. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Урожай 2023 року.

Морква має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Урожай 2023 року.

Буряк має бути свіжим, не кормових сортів. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Урожай 2023 року.

Помідори мають бути свіжими, не кормових сортів. Помідори мають бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Плоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.

Огірки мають бути свіжими, не кормових сортів. Огірки мають бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Плоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.

Кабачки свіжі повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зовнішній вигляд: плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, незів’ялі, технічно стиглі, з не огрубілою шкіркою, гладкі або ребристі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без зайвої вологості, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО.

Баклажани. Зовнішній вигляд: плоди молоді, свіжі, чисті, здорові, цілі. Форма і забарвлення – властиві ботанічному сорту. Внутрішня будова: м’якоть соковита, щільна, без пустот, з молодими недорозвиненим насінням (насіння з м’якою соковитою оболонкою). Без ГМО.

Плоди перцю солодкого мають бути свіжими, зрілими, цілими, чистими, не забруднененими, без механічних пошкоджень, не мороженими, з плодоніжкою, правильної типової форми, одинакові за розміром.

Гарбуз. Плоди жовтогарячого кольору, свіжі, зрілі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, щільні, типової для ботанічного сорту форми, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, не перезрілі, без вм’ятин, гнилості. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку, солодкий.

  1. Розмір бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 22.12.2022 № 12 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік».

Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість закупівлі становить 487300,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), комерційних пропозицій постачальників та наявної потреби закладів.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення news

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.