Завершився черговий етап «Школи Сучасного Лідера»

13.02.2020 18:32
Поділитися новиною

Старшокласники шкіл міста успішно завершили курс у рамках освітньо-просвітницького проєкту «Школа Сучасного Лідера». Протягом трьох днів учні навчались мріяти та діяти. Учасники створювали громадські організації, різні проєкти, які захищали між собою, мали можливість моделювати критичні ситуації та вирішувати складні завдання. Основна задача проєкту – інтегрувати молодь у життя міста, щоб в майбутньому вони увійшли в «політичний резерв», мали можливість впливати на процеси та ставали членами громадських рад,  молодіжних та волонтерських заходів.

В перший день навчання Ольга Валькова, яка представляла «Нову генерацію міста», розповідала про комунікацію, в другий день спікери з «Профі-тренінг студії» розповіли про створення громадських організацій та написання проєктів, в третій день говорили про активність в загальноміському житті, спікерами виступили Леся Романюк, з ГО «Молодь за краще майбутнє» спільно з директором КУ «Молодіжний центр», Владиславом Гребенюком.

Коли Ви хочете чогось досягти та ставите перед собою ціль, ви маєте зробити перший крок. Для цього потрібна сміливість та відповідальність, але ви маєте це зробити. Якщо біля вас є люди, які не вірять у вас, це не означає, що необхідно здаватися. Внутрішня мотивація, боротьба, емоційність, спритність  та переконання допоможуть вам досягти будь-яких вершин. Творіть добро, будьте щирими, великодушними та милосердними людьми, це допоможе вам в майбутніх починаннях, – наголосила під час вручення сертифікатів керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.

Наступний етап проєкту «Школа Сучасного Лідера» заплановано провести у березні.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення news

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.