Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

29.09.2023 09:02
Поділитися новиною

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

 

  1. 1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-22-011819-a.
  2. Назва предмета закупівлі: Послуги з встановлення модульної котельні з метою підготовки об’єктів до опалювального сезону за кодом ДК 021:2015:50720000-8 «Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення» (деталізований код – 50721000-5 «Введення в експлуатацію опалювальних установок»).
  3. Обсяги закупівлі: 2 послуги.
  4. Період надання послуги: строк встановлення модульної котельні до 15.12.2023 р. (включно).

5.Місце надання послуги:

місце встановлення модульної котельні потужністю 300 кВт: с. Давидківці, вул. Незалежності, 70 (Давидковецька ЗОШ I-III ст. ХМР Хмельницької області);

– місце встановлення модульної котельні потужністю 400 кВт: с. Пирогівці, вул. Центральна,41/А  (Пироговецький ліцей ХМР Хмельницької області).

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

– Вимоги до гнучких труб зі структурованого поліетилену з теплою ізоляцією і захисною поліетиленовою оболонкою для зовнішніх мереж опалення, гарячого водопостачання:

Труба (напірна) провідна: зі структурованого поліетилену високої густини зшитого за допомогою піроксидів (Ре-Ха). Геометричні параметри напірної труби повинні відповідати параметрам: п.6.2. ДСТУ Б.В.2.7.-143:2007 Труби зі структурованого поліетилену для мереж холодного, гарячого водопостачання й опалення.

Технічні умови (EN ISO 15875-2^2003, MOD):

  • матеріал РЕ-Ха;
  • робочі параметри теплоносія (одночасне виконання) Т=95 °С, Р = 6,6 бар.

Повинна бути обов’язкова наявність киснево-дифузійного бар’єра EVOH, який  розташований на зовнішній поверхні труб з РЕ-Ха, та перешкоджає проникненню кисню з повітря до води.

Теплова ізоляція повинна бути  виготовлена з декількох шарів, доповнених алюмінієвим шаром як парогідробар’єр. Основний шар – пінополіуретан, спінений циклопентаном. Допоміжний шар – це спінений пошитий поліетилен PE-X. Обидва теплоізоляційні шари повинні мати закриту мікростільникову структуру, що підтверджується у складі пропозиції сертифікатом відповідності з посиланням на ДСТУ Б В.2.5-31-2007 «Трубопроводи попередньо теплоізольовані спіненим поліуретаном для мереж гарячого водопостачання та теплових мереж. Труби, фасонні вироби та арматура. Технічні умови».

– Вимоги до труби захисної (зовнішнього захисного кожуха):

  • гофрована;
  • з високою гнучкістю;
  • виготовлена з безшовного поліетилену PE-НD (для труб діаметром 50мм, 40мм);
  • повинна постачатися суцільними відрізками потрібної довжини.

– Вимоги до фітингу:

Стандартні фітинги, що будуть застосовуватися до монтажу труб, повинні відповідати розмірам, зазначеним у Технічній специфікації цього додатку та вимогам ДсанПіН 2.2.4-171-10. «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Монтаж повинен здійснюватися зручно та надійно за допомогою ручних інструментів (гайкових ключів), та не потребувати додаткових, спеціальних, механічних або гідравлічних інструментів.

– Вимоги до термоусадкового ковпака:

Термоусодкові кінцеві муфти (наконечники) для попередньо ізольованих систем з двома напірними трубами, що будуть використовуються для ізоляції кінців попередньо ізольованих труб, повинні ефективно герметизувати і захищати від проникнення вологи, бути стійкими до УФ – випромінювання, агресивних факторів, грибків та плісняви.

  1. Розмір бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення №7 «Про внесення змін до бюджету Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік» Хмельницької міської ради від 28.07.2023 року.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 1 420 000,00 грн та визначена з врахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 “Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі”, а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну послуги (тобто інформація про тарифи, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), комерційних пропозицій Постачальників.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.