Триває освітній проєкт для молоді «Моє місто»

18.02.2020 18:54
Поділитися новиною

Цього разу участь взяли студенти вищого професійного училища №4. Півсотні молодих людей ознайомилися із діяльністю Управління адміністративних послуг, електронними сервісами, створеними владою міста для зручності хмельничан на платформі порталу MyCity, та специфікою роботи Хмельницького рибоохоронного патруля.

На початку присутні переглянули промоційні ролики про місто Хмельницький.

Звертаючись до присутніх, ініціатор та автор проєкту «Моє місто», керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій закликала молодь бути активною, включатися у спілкування та навчатися вже зараз, щоб в майбутньому мати гарну роботу та достойний рівень життя.

Далі заступник начальника управління адміністративних послуг Олена Ігнатенко розповіла, що в ЦНАПі можна отримати 285 видів адміністративних послуг. Презентувала діяльність установи та наголосила, що тепер отримати різноманітні послуги стало набагато легше.

Заступниця директора КП «Хмельницькінфоцентр» Валентина Андріїшина та представник комунального підприємства Максим Медведчук розповіли про інтернет-портал MyCity та мобільний додаток з такою ж назвою. Вони запропонували студентам встановити додаток на мобільні телефони та особисто переконатися скільки корисної інформації можна отримувати завдяки таким технологіям.

Останніми із молоддю спілкувалися представники рибоохоронного патруля, які розповіли про специфіку своєї роботи. Сфера їх повноважень – це реалізація повноважень Держрибагентства у сфері рибного господарства та рибної промисловості, охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в районі діяльності. Також наголосили на необхідності збереження та примноження біоресурсів, продемонстрували заборонені знаряддя для вилову риби, які були вилучені під час проведення рейдів.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.