Визначено переможців конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»

24.02.2020 12:18
Поділитися новиною

У Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва визначили переможців міського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». Конкурс проводиться уже вчетверте. Мета конкурсу – підвищення інтересу у дітей та молоді шкільного віку до поглибленого вивчення проблем у сфері охорони праці, формування активної свідомої позиції щодо значення здорових і безпечних умов праці, виховання у майбутніх роботодавців та працівників високої культури безпеки праці на виробництві. Перший етап конкурсу пройшов в освітніх закладах міста. Для участі в другому етапі конкурсу було відібрано 400 робіт.

Компетентне журі під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлії Сабій ознайомилося із роботами конкурсантів і визначило переможців.

Так, в молодшій групі учасників (учні 1-4 класів):

І місце – Адріан Орищук із роботою «Безпека праці всіх оберігає» (Хмельницька загальноосвітня школа І ступеня №4);

ІІ місце – Амєлія Гуцал з роботою «На висоті уважним будь!» (навчально-виховне об’єднання м. Хмельницького імені Сергія Єфремова №5, Хмельницький палац творчостідітей та юнацтва гурток «Народна художня творчість»);

ІІІ місце – Росіна Мендрик з роботою «Охорона праці очима дітей» (Хмельницький навчально-виховний комплекс №4, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва гурток флористики та живопису «Флорена»).

Середня група (учні 5-8 класів):

І місце – Марія Грушко з роботою «Працюй безпечно, бережи рідних» (навчально-виховний комплекс №10 м. Хмельницького, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва «Народна художня творчість»);

ІІ місце – Віра Заблоцька з роботою «Спецодяг, каска, спецвзуття – збережуть тобі життя» (Хмельницька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 ім. О. Ольжича, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва «Народна художня творчість»);

ІІІ місце – Дмитро Павлов з роботою «Щоби очі зберігати – треба маску надягати» (Хмельницька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 ім. О. Ольжича, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва «Народна художня творчість»).

Старша група (учні 9-11 класів):

І місце – Анастасія Яцкова з роботою «Берегиня праці» (Хмельницький ліцей №17);

ІІ місце – Роман Морозовський з роботою «Крила захисту» (Хмельницька середня загальноосвітня школа №18 І-ІІІ ступенів ім. В. Чорновола, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва гурток «Юний художник»);

ІІІ місце – Юрій Потапов з роботою «Охорона праці – понад усе» (Хмельницький навчально-виховний комплекс №4, Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва гурток «Чарівні намистинки»).

Нагородження переможців відбудеться в квітні та буде приурочено Всесвітньому Дню охорони праці, який відзначається 28 квітня.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.