П’ятикласники СЗОШ № 27 імені Дмитра Іваха побували у Хмельницькій міській раді

06.03.2020 15:00
Поділитися новиною

Міська влада продовжує знайомити школярів обласного центру з роботою органів місцевого самоврядування та історією Хмельницького. Сьогодні на екскурсію у Хмельницьку міську раду завітали п’ятикласники спеціалізованої загальноосвітньої школи № 27. Цей навчальний заклад з гордістю носить ім’я героя Дмитра Іваха, який загинув під час виконання службового обов’язку в зоні АТО, в найгарячішій точці – Донецькому аеропорту, у 2015 році. Школярів радо зустріла керуюча справами виконавчого комітету, ініціаторка цього вже традиційного заходу Юлія Сабій.

Діти побували у сесійній залі, дізналися чимало цікавого про посаду міського голови, напрямки роботи його заступників, пізнали тонкощі й особливості професії депутата і навіть узяли участь у невеличкому виборчому процесі, у ході якого обговорили актуальні та важливі проблеми сьогодення.

Керуюча справами також розповіла школярам про електронну систему для голосування «Віче» та офіційні символи міста Хмельницького. Юлія Сергіївна закликала школярів виховувати у собі патріотичні почуття, бути активними й свідомими громадянами, а ще – мріяти і наполегливо працювати.

«Хтозна, можливо й серед вас є і майбутні депутати, і міські голови, і люди, які будуть творити історію не лише міста, а й усієї держави» – зазначила керуюча справами Юлія Сабій, звертаючись до дітей.

Традиційно школярам розповіли про історію будівлі міської ради та про досягнення колишніх міських голів обласного центру.

Усміхнені та щасливі діти ще довго не покидали приміщення міської ради, фотографувалися на згадку, ділились враженнями один з одним про таку цікаву і пізнавальну екскурсію.

Наступними гостями стануть учні п’ятих класів навчально-виховного об’єднання № 28, яких шляхом жеребкування визначили сьогоднішні екскурсанти.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.