Для учнів НВО № 28 провели пізнавальну екскурсію міською радою

12.03.2020 10:04
Поділитися новиною

На традиційну екскурсію до міської ради вперше завітали близько 100 учнів п’ятих класів навчально-виховного об’єднання № 28. Саме цей заклад, що знаходиться у мікрорайоні Озерна, у лютому цього року встановив загальноукраїнський рекорд, адже у ньому навчається найбільша кількість учнів (2112 учнів у 65 класах, працює 143 педагоги).

Керуюча справами та ідейна натхненниця масштабного освітнього проєкту – екскурсії міською радою Юлія Сабій показала п’ятикласникам сесійну залу, розповіла їм про роботу міської ради. Із великим захопленням школярі обирали серед однокласників міського голову, його заступників, секретаря міської ради, мали можливість посидіти на їх робочих місцях у залі. За допомогою керуючої справами хлопчики, які «балатувалися» на посаду міського голови, відповідали на запитання однокласників. Під час жвавої дискусії діти проявляли свою допитливість, ерудованість і обізнаність у питаннях життєдіяльності рідного міста. Серед питань ремонту доріг та благоустрою міста особливу увагу приділяли чистоті на вулицях рідного Хмельницького і навіть запропонували збільшити штрафи для тих, хто смітить. Викинув сміття у неналежних місцях – сплачуй значний штраф – переконані п’ятикласники.

Під час екскурсії школярі також мали можливість дізнатися скільки років нашому місту й будівлі, в якій нині працює міська рада, хто керував Хмельницьким у минулому. Про це їм розповідала працівниця музею історії міста Марина Грень.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.