ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

15.12.2023 12:09
Поділитися новиною

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 No 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцеперебування та ідентифікаційний код замовника в Єдиному
    державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських
    формувань, його категорія:

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 34 “ТОПОЛЬКА” ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, 29006, Україна, Хмельницька область, місто Хмельницький,  вулиця Героїв АТО, 15/1, юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади; код за ЄДРПОУ – 33332244.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у
    разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви
    відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за
    наявності): код ДК 021:2015-09310000-5 “Електрична енергія” (Електрична енергія);

 

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-11-022509-a
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
    технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб
    замовника, а саме:

 

п/п Найменування товару Одиниця

виміру

Кількість
1 Електрична енергія кВт/год 54780

 

Технічні та якісні характеристики:

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України чинними на період постачання товару. Якість постачання – безперервне, комерційна якість постачання.

Кількість електричної енергії визначається на підставі знятих показників електролічильників, які встановлені на об’єктах та може змінюватися в залежності від потреб в межах договірної величини

  1. Учасник-постачальник повинен забезпечувати дотримання загальних та гарантованих стандартів якості постачання електричної енергії, в тому числі що передбачені згідно з Порядком забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затвердженого постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375, Закону України «Про ринок електричної енергії», Правил роздрібного ринку електричної енергії, інших нормативно-правових актів.

Згідно ст. 18 Закон України «Про ринок електричної енергії» показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

  1. Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення».
  2. Учасник визначає ціни на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат, які можуть бути ним понесені у ході виконання договору про закупівлю.
  3. Строк постачання Товару: 31 грудня 2024 року (включно).
  4. Постачальник повинен бути включений до переліку суб’єктів господарської діяльності, які мають ліцензії з постачання електричної енергії, який розміщений на офіційному вебпорталі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Постачальник/Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати інформацію в довільній формі, що підтверджує видачу Учаснику документа дозвільного характеру (ліцензії) на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу. Замовник самостійно перевіряє наявність документа дозвільного характеру на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу відповідно до Закону України від 13.04.2017 № 2019-VIII «Про ринок електричної енергії» на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
  5. Місце постачання (передачі) Товару: Хмельницька область, місто Хмельницький, точки комерційного обліку об’єктів споживача

Умови постачання електричної енергії замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

– Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами);

– Особливостям здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178

– Закону України «Про ринок електричної енергії» (із змінами);

– Правилам роздрібного ринку електричної енергії (затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 р. № 312);

– іншим нормативно-правовим актам, прийнятих на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії».

  1. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам Замовника учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати:

1) Лист учасника (в довільній формі) в якому учасник підтверджує відповідність тендерної пропозиції  інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики електричної енергії.

2) Копія сертифіката на систему управління якістю, виданого на ім’я учасника закупівлі органом сертифікації систем управління, чинним на момент подання тендерної пропозиції, яким підтверджено відповідність системи управління якістю стосовно торгівлі електричною енергією, яка здійснюється учасником процедури закупівлі, вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги.»

3) Копія сертифіката на систему екологічного управління, виданого на ім’я учасника закупівлі органом сертифікації систем управління, чинним на момент подання тендерної пропозиції, яким підтверджено відповідність системи екологічного управління стосовно торгівлі електричною енергією, яка здійснюється учасником процедури закупівлі, вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування

4) Учасник в складі пропозиції повинен надати чинний на момент подання тендерної пропозиції сертифікат системи управління ДСТУ ISO 37001:2018 Системи управління щодо протидії корупції. Вимоги та настанови щодо застосування, виданий на ім’я учасника процедури закупівлі.

Якщо дата видачі сертифікатів більша ніж 12 місяців, додатково надається звіт за результатами наглядового аудиту (наглядових аудитів), який виданий органом, що здійснював аудит і сертифікацію.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Закупівля проводиться на очікувану вартість у 2024 році.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з врахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 “Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі”, а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо та наявної потреби закладу.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 493020,00 грн (чотириста дев’яносто три тисячі двадцять гривень 00 копійок.) з ПДВ.
  2. Процедура закупівлі: відкриті торги.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.