ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 No 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
№ з/п | Найменування товару | Деталізований код ДК 021:2015 | Одиниця виміру | Кількість | Технічні, якісні характеристики товару |
1 | Молоко коров’яче питне пастеризоване | 15511100-4 – Пастеризоване молоко | кг | 4000 | ДСТУ 2661-2010
Спеціалізованим транспортом Постачальника. Жирність – 2,5 %. Фасування – пакет з полімерного матеріалу Вага – не менше 900 г Термін придатності товару – не менше 65 год, |
Загальні вимоги до молока коров’ячого питного пастеризованого, сметани:
Строки постачання: до 31.12.2024 року.
2.Технічні вимоги:
– Постачання товару здійснюється не рідше ніж 3 (трьох) разів на тиждень (крім вихідних та святкових днів).
– термін придатності предмета закупівлі повинен складати на момент постачання не менше 70 % від строку зберігання, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці й вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. У разі постачання товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам про, що у складі пропозиції подається відповідний гарантійний лист.
4.Учасник визначає ціну на предмет закупівлі, який він пропонує постачати за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
1) пояснювальна записка з описом якісних та функціональних характеристик предмета закупівлі, його екологічної чистоти та країну походження (назва; країна походження; повна назва виробника та його фактична адреса; конкретна торгівельна назва запропонованого предмета закупівлі; основні якісні характеристики, у тому числі відповідність стандартам, що визначені відповідними ДСТУ; вид розфасовки (тару); спосіб і термін зберігання).
2) гарантійний лист виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України, але при цьому вони безпосередньо не здійснюють комерційної діяльності), яким підтверджуються можливість постачання предмета закупівлі цих торгів у кількості, зі строками придатності та в терміни постачання, визначені Замовником по цих торгах.;
3) копія декларації виробника, яка складена згідно з чинним законодавством.
4) на виконання вимог статті 25 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” Учасник – виробник повинен надати у складі тендерної пропозиції копію експлуатаційного дозволу на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Учасники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати у складі тендерної пропозиції підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку;
5) копію чинного сертифіката ДСТУ ISO 9001 «Система управління якістю» запропонованого товару щодо використання системи управління якістю по переробці молока, який виданий Виробнику запропонованого товару;
6) копію чинного сертифіката ДСТУ ISO 22000 щодо управління безпечністю харчових продуктів по переробці молока, який виданий Виробнику запропонованого товару;
7) копію акту складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, виданого Держспоживслужбою та/або її територіальними підрозділами.
Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!
* — обов’язкові поля