Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-04-005379-a.
№ з/п | Назва закладу освіти | Адреса |
1. | ХЗДО 3 “Світлячок” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, пров. Успенський, 5 |
2. | ХЗДО 15 “Червона шапочка” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Трембовецької, 23 |
3. | ХЗДО №24 “Барвінок” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Симона Петлюри, 54/1 |
4. | ХЗДО №25 “Калинонька” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, провулок 2-й Кам’янецький, 17 |
5. | ХЗДО №39 “Котигорошко” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Подільська, 7 |
6. | ХЗДО №46 “Подоляночка” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Завадського, 8/1 |
7. | ХЗДО №55 “Намистинка” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, пров. Козачий, 47/2 |
8. | Богдановецька гімназія ХМР Хмельницької області | с. Богданівці, вул. Миру, 20 |
9. | Водичківський ЗДО “Джерельце” ХМР Хмельницької області | с. Водички, вул. Подільська, 9 |
10. | Водичківська гімназія ХМР Хмельницької області. | с. Водички, вул. Подільська, 9 |
11. | Давидковецький ЗДО “Теремок” ХМР Хмельницької області | с. Давидківці, вул. Зелена, 8/2 |
12. | Давидковецька ЗОШ I-III ст. ХМР Хмельницької області | с. Давидківці, вул. Незалежності, 70 |
13. | Богданівецький ЗДО “Вербиченька” ХМР Хмельницької області | ст. Богданівці, вул. Травнева, 8/1 |
14. | Копистинський НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, центр розвитку творчих здібностей дитини” ХМР Хмельницької області | с. Копистин, вул. Заводська, 1/4 |
15. | Масівецький ЗДО “Колосок” ХМР Хмельницької області | с. Масівці, вул. Зарічанська, 1 |
16. | Масівецька гімназія ХМР Хмельницької області | с. Масівці, Центральна, 47 |
17. | Олешинський ЗДО “Сонечко” ХМР Хмельницької області | с. Олешин, вул. Козацька, 8/1 |
18. | Олешинська гімназія ХМР Хмельницької області | с. Олешин, вул. Шкільна,13 а |
19. | Іванковецький ЗДО “Джерельце” ХМР Хмельницької області | с. Іванківці, пров. Шкільний, 4/1 |
20. | Комунальний опорний заклад загальної середньої освіти «Іванковецький ліцей ХМР Хмельницької області» | с. Іванківці, вул. Шкільна, 2 |
21. | Череповецька філія Іванковецького ліцею ХМР Хмельницької області | с. Черепова, вул. Центральна, 36 |
22. | Черепівська філія Іванковецького ліцею ХМР Хмельницької області | с. Черепівка, вул. Трублаїні, 25 |
23. | Великокалинівський ЗДО “Калинонька” ХМР Хмельницької області | с. Велика Калинівка, вул. Центральна 8\1 |
24. | Пироговецький ЗДО “Білочка” ХМР Хмельницької області | с. Пирогівці, пров. Миру, 11 |
25. | Комунальний опорний заклад загальної середньої освіти «Пироговецький ліцей ХМР Хмельницької області» | с. Пирогівці, вул. Центральна, 41/А |
26. | Пархомовецький ЗДО “Веселка” ХМР Хмельницької області | с. Пархомівці, вул. Центральна, буд. 77/2 |
27. | Пархомовецька філія Пироговецького ліцею ХМР Хмельницької області | с. Пархомівці, вул. Центральна, 77/2 |
28. | Шаровечківський ЗДО “Перлинка” ХМР Хмельницької області | с. Шаровечка, вул. Берегова, 32 |
29. | Шаровечківська ЗОШ І-ІІІ ст.ХМР Хмельницької області | с. Шаровечка, вул. Шкільна, 10 |
30. | Мацьковецька гімназія ХМР Хмельницької області | с. Мацьківці, вул. Садова, 25/2 |
31. | Волицький ЗДО “Барвінок” ХМР Хмельницької області | с. Волиця, вул. Центральна,9 |
Томатна паста: консистенція однорідна, густа, перетерта маса, без не протертих шматочків. Смак та запах характерні томатній пасті, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції.
Сухофрукти: суміш: яблука, груша, абрикос, чорнослив (або інша суміш фруктів), вагові. Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкуватокислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених фруктів приємні, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.
Шипшина: доброякісні сушені плоди шипшини, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкувато-кислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених плодів приємні, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені плоди шипшини забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів.
Горох: горох лущений, колотий, полірований, сухий, чистий. Повинен бути у здоровому стані, не пошкоджений шкідниками та хворобами, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння, мати запах нормальний, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, сторонніх запахів). Колір від жовтого до зеленого. Чистий без різних домішок. Смак притаманний гороху, без сторонніх присмаків. Кількість пестицидів та нітратів не повинна перевищувати допустимий рівень.
Горошок зелений: зелений горошок з молодих зерен гороху, залитий розчином. Зелений горошок повинен бути цілим, чистим, рідина прозора. Смак та запах характерні зеленому горошку, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції. Без оцту.
Кукурудза консервована: кукурудза з цукрових сортів кукурудзи, залита розчином. Кукурудза повинна бути цілою, чистою, рідина прозора. Смак та запах характерні кукурудзі, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції.
Квасоля консервована: квасоля приготовлена з білих сортів квасолі, у розсолі виготовлена згідно технологічної інструкції та рецептурам, затверджених у встановленому порядку. Квасоля повинен бути цілою, чистою, середнього розміру, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції. Продукт не повинен містити консервантів, штучних барвників, згущувачів. Без оцту.
Повидло: однорідна густа перетерта маса без кісточок, без не протертих шматочків, шкірочки чи інших рослинних домішок. Смак солодкий, кислувато-солодкий.
Рродзинки: смак родзинок повинен бути властивий сушеному винограду, солодкий, або солодко-кислий. Без сторонніх запахів та присмаків. Без плісняви та ушкодження шкідниками. Колір від золотистого до коричневого. Без кісточок.
Огірки квашені: зовнішній вигляд – огірки цілі, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Консистенція – огірки міцні, м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, хрустка. Солонуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – зеленувато-оливковий, різних відтінків, без плям та опіків. Продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Привозити в чистій тарі, (у закритих харчових пластикових відрах об’ємом не більше 5 л.)
Помідори квашені: зовнішній вигляд – помідори цілі, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Консистенція – плоди цілі, м’якоть плода м’яка, яка не розлізається, просочена розсолом. Солонуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – близький до окрасці свіжих томатів, відповідного ступеню зрілості плодів. Продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Привозити в чистій тарі, (у закритих харчових пластикових відрах об’ємом не більше 5 л.)
Капуста квашена: капуста приготовлена з пошаткованої капусти середніх і пізніх сортів, які мають високий вміст цукру, білі, не грубі листки, способом молочнокислого бродіння з додаванням невеликої кількості моркви, спецій (сіль, лавровий лист). Капуста квашена повинна бути світла, хрумка, без ослизлого соку, приємна на запах. Продукт не повинен мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Привозити в чистій тарі, (у закритих харчових пластикових відрах об’ємом не більше 5 л).
Розмір бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до проекту бюджету Хмельницької міської ради на 2024 рік.
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість томатної пасти, сухофруктів, шипшини, гороху, горошку зеленого, кукурудзи консервованої, квасолі консервованої, повидла, родзинок, огірків квашених, помідорів квашених, капусти квашеної становить 965 600, 00 грн та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).
Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!
* — обов’язкові поля