Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

26.02.2024 17:29
Поділитися новиною

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

 

  1. Ідентифікатор  закупівлі:  UA-2024-02-23-003348-a;

 

  1.   Назва предмета закупівлі: послуги з ремонту та обслуговування транспортних засобів за кодом ДК 021:2015 –50110000-9- «Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання»;
  2. Обсяги закупівлі складається з:
  • сумарного обсягу послуг з технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів, який становить 210 людино-годин;
  • обсягу запасних частин та витратних матеріалів, які необхідно замінити або використати при наданні послуг з технічного обслуговування транспортних засобів який становить 160 000,00 грн з/без ПДВ.

 

  1. Період виконання: до 31 грудня 2024 року (включно);

 

5.Місце виконання: в м. Хмельницькому  на станції технічного обслуговування та ремонту технічних засобів за місцем розташування Виконавця;

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Учасник повинен забезпечити відповідальне збереження автотранспортного засобу (АТЗ), а також відповідальне зберігання та використання за призначенням прийнятих від Замовника складових АТЗ, запчастин та витратних матеріалів, необхідних для виконання ремонту АТЗ.

Учасник повинен забезпечити повернення Замовнику переданих ним складових частини АТЗ, запасних частин та  витратних матеріалів у разі їх невикористання.

Учасник повинен надати гарантії на відремонтовані вузли і агрегати відповідно до «Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів», затверджених наказом Міністерства Інфраструктури України 28.11.2014 р. № 615 (надати відповідний лист-підтвердження про надання гарантії).

Зважаючи на специфіку роботи Замовника, Учасник повинен розпочинати надання послуг з їх технічного обслуговування та ремонту щоденно не пізніше ніж 9.00 та закінчувати не раніше ніж 20.00 для підтвердження надати графік роботи СТО. Транспортні засоби Замовника обслуговуються першочергово.

Строк виконання Учасником поточного ремонту і технічного обслуговування автомобіля не повинен перевищувати 7 календарних днів з моменту підписання Акту прийняття-передання автомобіля на СТО (надати лист-гарантію). При цьому, Учасник торгів повинен мати можливість оперативного забезпечення необхідними запасними частинами та матеріалами для проведення поточного ремонту і технічного обслуговування автомобілів Замовника. У разі їх відсутності на складі Учасника, строк виконання Учасником таких послуг подовжується, але не повинен перевищувати 15 календарних днів з моменту підписання Акту прийняття-передання автомобіля на СТО.

Запропоновані Учасником запчастини, що будуть використовуватися для технічного обслуговування автомобілів, повинні бути сертифіковані відповідно до вимог чинного законодавства України. Враховуючи, що запасні частини та комплектуючі не підлягають обов’язковій сертифікації, Учасник на підтвердження якості запчастин, що пропонується надає Декларацію постачальника про відповідність (згідно з стандартом ДСТУ ISO/IEС 17050:2007).

Дбати про безпеку представників Замовника під час їх перебування на станції технічного обслуговування.

Забезпечення у разі виявлення недоліків з проведеного ремонту під час прийняття автотранспортного засобу Замовником, безкоштовного усунення цих недоліків.

Технічне обслуговування та ремонтування автомобілів Замовника виконується з додержанням вимог наступних нормативно-правових актів:

  • «Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів», затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 28.11.2014 року № 615;
  • «Вимоги до перевірки конструкцій та технічного стану колісного транспортного засобу, методи такої перевірки», затверджених наказом міністерства інфраструктури України від 26.11.2012 року № 710;
  • Технологічні вимоги до засобів перевірки технічного стану, обслуговування і ремонту колісного транспортного засобу», затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 15.02.2012 року № 106;
  • «Положення про технічне обслуговування і ремонт доріжних транспортних засобів автомобільного транспорту», затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 30.03.1998 року № 102;

Технічні можливості СТО (станції технічного обслуговування) повинні відповідати всім вимогам для проведення якісного технічного обслуговування та ремонтування автомобілів (надати лист-гарантію)

 

  1. Розмір бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 21.12.2023 № 15 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2024 рік».

Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 323 910, 00 грн та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.