Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)
Капуста білокачанна рання – 1200 кг;
Цибуля зелена – 200 кг;
Цибуля ріпчаста сезонна – 400 кг;
Морква сезонна – 400 кг;
Буряк столовий молодий – 300 кг;
Помідори – 1500 кг;
Огірки – 1000 кг;
Кабачки – 200 кг;
Баклажани – 200 кг;
Перець солодкий – 400 кг;
Гарбуз – 600 кг.
5.Місце виконання:
№ з/п | Назва закладу освіти | Адреса |
1. | ХЗДО 3 “Світлячок” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, пров. Успенський, 5 |
2. | ХЗДО 15 “Червона шапочка” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Трембовецької, 23 |
3. | ХЗДО №24 “Барвінок” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Симона Петлюри, 54/1 |
4. | ХЗДО №25 “Калинонька” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, провулок 2-й Кам’янецький, 17 |
5. | ХЗДО №46 “Подоляночка” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, вул. Завадського, 8/1 |
6. | ХЗДО №55 “Намистинка” ХМР Хмельницької області | м. Хмельницький, пров. Козачий, 47/2 |
7. | Богдановецька гімназія ХМР Хмельницької області | с. Богданівці, вул. Миру, 20 |
8. | Водичківський ЗДО “Джерельце” ХМР Хмельницької області | с. Водички, вул. Подільська, 9 |
9. | Водичківська гімназія ХМР Хмельницької області | с. Водички, вул. Подільська, 9 |
10. | Давидковецький ЗДО “Теремок” ХМР Хмельницької області | с. Давидківці, вул. Зелена, 8/2 |
11. | Давидковецька ЗОШ I-III ст. ХМР Хмельницької області | с. Давидківці, вул. Незалежності, 70 |
12. | Богданівецький ЗДО “Вербиченька” ХМР Хмельницької області | ст. Богданівці, вул. Травнева, 8/1 |
13. | Копистинський НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, центр розвитку творчих здібностей дитини” ХМР Хмельницької області | с. Копистин, вул. Заводська, 1/4 |
14. | Масівецький ЗДО “Колосок” ХМР Хмельницької області | с. Масівці, вул. Зарічанська, 1 |
15. | Масівецька гімназія ХМР Хмельницької області | с. Масівці, Центральна, 47 |
16. | Олешинський ЗДО “Сонечко” ХМР Хмельницької області | с. Олешин, вул. Козацька, 8/1 |
17. | Олешинська гімназія ХМР Хмельницької області | с. Олешин, вул. Шкільна,13 а |
18. | Іванковецький ЗДО “Джерельце” ХМР Хмельницької області | с. Іванківці, пров. Шкільний, 4/1 |
19. | Комунальний опорний заклад загальної середньої освіти «Іванковецький ліцей ХМР Хмельницької області» | с. Іванківці, вул. Шкільна, 2 |
20. | Череповецька філія Іванковецького ліцею ХМР Хмельницької області | с. Черепова, вул. Центральна, 36 |
21. | Черепівська філія Іванковецького ліцею ХМР Хмельницької області | с. Черепівка, вул. Трублаїні, 25 |
22. | Великокалинівський ЗДО “Калинонька” ХМР Хмельницької області | с. Велика Калинівка, вул. Центральна 8\1 |
23. | Пироговецький ЗДО “Білочка” ХМР Хмельницької області | с. Пирогівці, пров. Миру, 11 |
24. | Комунальний опорний заклад загальної середньої освіти «Пироговецький ліцей ХМР Хмельницької області» | с. Пирогівці, вул. Центральна, 41/А |
25. | Пархомовецький ЗДО “Веселка” ХМР Хмельницької області | с. Пархомівці, вул. Центральна, буд. 77/2 |
26. | Пархомовецька філія Пироговецького ліцею ХМР Хмельницької області | с. Пархомівці, вул. Центральна, 77/2 |
27. | Шаровечківська ЗОШ І-ІІІ ст.ХМР Хмельницької області | с. Шаровечка, вул. Шкільна, 10 |
28. | Мацьковецька гімназія ХМР Хмельницької області | с. Мацьківці, вул. Садова, 25/2 |
29. | Волицький ЗДО “Барвінок” ХМР Хмельницької області | с. Волиця, вул. Центральна,9 |
Капуста білокачанна рання
Першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками. Урожай 2023 року.
Цибуля зелена
Цибуля зелена повинна мати цибулину з корінчиками і пучком свіжого, чистого, здорового листя, не в’ялого, без пожовтіння. Урожай 2023 року.
Цибуля ріпчаста сезонна
Цибуля має бути свіжою, не кормових сортів. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Урожай 2023 року.
Морква сезонна
Має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Урожай 2023 року.
Буряк столовий молодий
Буряк має бути свіжим, не кормових сортів. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Урожай 2023 року.
Помідори
Мають бути свіжими, не кормових сортів. Помідори мають бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Плоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.
Огірки
Мають бути свіжими, не кормових сортів. Огірки мають бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Плоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.
Кабачки
Кабачки свіжі повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зовнішній вигляд: плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, незів’ялі, технічно стиглі, з не огрубілою шкіркою, гладкі або ребристі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками й хворобами, без зайвої вологості, типовою для даного сорту форми та забарвлення. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО.
Баклажани
Зовнішній вигляд: плоди молоді, свіжі, чисті, здорові, цілі. Форма і забарвлення – властиві ботанічному сорту. Внутрішня будова: м’якуш соковитий, щільний, без пустот, з молодим недорозвиненим насінням (насіння з м’якою соковитою оболонкою). Без ГМО.
Перець солодкий
Плоди перцю солодкого мають бути свіжими, зрілими, цілими, чистими, не забрудненими, без механічних пошкоджень, не мороженими, з плодоніжкою, правильної типової форми, одинакові за розміром.
Гарбуз
Плоди жовтогарячого кольору, свіжі, зрілі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, щільні, типової для ботанічного сорту форми, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, не перезрілі, без вм’ятин, гнилості. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку, солодкий.
Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення Хмельницької міської ради від 21.12.2023 № 15 «Про бюджет Хмельницької міської територіальної громади на 2024 рік».
Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.
Очікувана вартість предмета закупівлі становить 411 100, 00 грн та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).
Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!
* — обов’язкові поля