Увага! Оголошується конкурс

15.09.2020 09:51
Поділитися новиною

УМОВИ проведення конкурсу на посаду директора  Хмельницького професійного ліцею

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.10.2019 № 994-р «Про внесення змін пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.10.2017 № 831-р», відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.07.2019  № 998 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти», рішення двадцять першої сесії Хмельницької міської ради від 11.04.2018 № 25 «Про передачу повноважень з кадрових питань стосовно директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, фінансування яких здійснюється з міського бюджету» із внесеними змінами, наказу Департаменту освіти та науки від 14.09.2020 року № 129 «Про оголошення та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Хмельницького професійного ліцею та затвердження складу конкурсної комісії» оголошується конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти міста Хмельницького:

  № з/пНайменування закладу професійної (професійно-технічної) освіти, на посаду керівника якого оголошений конкурс  Місцезнаходження закладу освіти містаКонтактний телефон
 Хмельницький професійний ліцей29000, м. Хмельницький, вул. Озерна, буд. 8, e-mail: [email protected]63-28-25
Загальні умови
Найменування посадиДиректор закладу професійної (професійно-технічної) освіти, фінансування якого здійснюється з міського бюджету
Вимоги на зайняття посади директора закладу професійної (професійно-технічної) освітиДиректором закладу професійної (професійно-технічної) освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу, та стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років.
Умови оплати праці, обов’язки керівника закладуПосадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з умовами строкового трудового договору (контракту) відповідно до норм чинного законодавства України. Права та обов’язки керівника закладу врегульовані Законом України «Про освіту», «Про професійну (професійно-технічну) освіту», статутом закладу освіти, умовами трудового договору (контракту) тощо.
Інформація про призначення на посаду директора закладу професійної (професійно-технічної) освітиПризначення на посаду директора закладу професійної (професійно-технічної) освіти здійснюється за результатами конкурсу на посаду керівника закладу освіти шляхом укладення строкового трудового договору (контракту) відповідно до норм чинного законодавства України.
Кваліфікаційні та професійні вимоги на директора закладу професійної (професійно-технічної) освіти
Громадянство УкраїниГромадянин України
Освітавища освіта; другий освітній рівень – магістр (спеціаліст)
Досвід роботистаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років
Володіння державною мовоювільне володіння державною мовою
Інші вимогиморальні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу
Інформація щодо переліку, місця та строків подання документів, необхідних для участі в конкурсі
Строк прийому документів   Дата початку та закінчення прийому документів30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу     З  08 год  00 хв  15.09.2020 року до17 год 15 хв  15.10.2020 року
Перелік документів, необхідних для участі у конкурсізаява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;   –        автобіографія;   –        копія паспорта громадянина України або ID-картки;   –        копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);   –        копія трудової книжки, в якій підтверджується стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років;   –        довідка про відсутність судимості (оригінал);   –        заява про відсутність/присутність близьких родичів у складі конкурсної комісії;програма розвитку закладу професійної (професійно-технічної) освіти (на 1 рік та 5 років), яка повинна містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, енергоефективності, освітнього процесу в закладі тощо. Особа може надати інші документи, які можуть підтверджувати її професійні та/або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник. У разі виявлення недоліків у поданих документах кандидати протягом відведеного в оголошенні про проведення конкурсу строку на подання документів мають право їх усунути. Подані документи та матеріали конкурсної комісії зберігаються в Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради. 
Місце подання документів29000, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 53,                            Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради, приймальня, тел. 79-47-26.
Прізвище, ім’я, по батькові, посада, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову  інформацію про конкурс та приймає документи для участі у конкурсіКачур Альона Михайлівна, головний спеціаліст відділу науки та педагогічних кадрів Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради (секретар конкурсної комісії),  тел. 79-47-26,                               е-mail: [email protected]
Інформація щодо місця, етапів проведення конкурсу
Місце проведення конкурсуДепартамент освіти та науки Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 53 (місце та графіки проведення конкурсного відбору будуть  додатково повідомлені на офіційних вебсайтах Хмельницької міської ради (https://khm.gov.ua/) та Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради (https://osvita.khm.gov.ua/)).
Етапи та строки проведення конкурсу    1. Перевірка поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам та допуск/недопуск претендентів до участі у конкурсному відборі. 16.10.-22.10.2020 року 2. Ознайомлення кандидатів із закладом освіти та представлення ними програм розвитку на загальних зборах трудового колективу закладу освіти. У термін, визначений комісією 3. Проведення конкурсного відбору (презентація програми розвитку закладу на 1 рік та 5 років, співбесіда з кандидатом на посаду директора закладу, визначення переможця конкурсу або визнання конкурсу таким, що не відбувся, оприлюднення результатів конкурсу). У термін, визначений комісією
Процедура проведення етапів конкурсів на посаду директора закладу професійної (професійно-технічної) освітиПроцедура проведення конкурсу на посаду директора закладу професійної (професійно-технічної) освіти визначена у Порядку проведення конкурсу на заміщення посади директора закладу професійної (професійно-технічної) освіти, фінансування якого здійснюється з міського бюджету, затвердженому рішенням двадцять першої сесії Хмельницької міської ради від 11.04.2018 № 25 «Про передачу повноважень з кадрових питань стосовно директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, фінансування яких здійснюється з міського бюджету» із внесеними змінами та з дотриманням карантинних вимог.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.