Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

18.04.2024 13:40
Поділитися новиною

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

 

  1. Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024-04-12-006434-a.

 2. Назва предмета закупівлі: Інтерактивна панель в комплекті

за кодом ДК 021:2015 – 32320000-2 «Телевізійне й аудіовізуальне обладнання» (деталізований код – 32322000-6 «Мультимедійне обладнання»)

3. Обсяги закупівлі:

Інтерактивна панель в комплекті:

Мобільна стійка для інтерактивної панелі;

Програмне забезпечення для створення, перегляду та програвання інтерактивного контенту – (підписка 3 роки) – 1 комплект

ноутук

 

  1. Період надання послуги: до 31 травня 2024 року (включно).

 

5.Місце надання послуги:

Водичківська гімназія ХМР Хмельницької області: Хмельницький р-н., с. Водички, вул. Подільська, 9

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
  2. Інтерактивна панель 75”

Діагональ – Не менше 75 дюймів

Операційна система Android 11 (не старіша)

Ефективна область відображення не гірше 1650.24 мм (W) x 928,26 мм (H)

Співвідношення сторін 16:9

Яскравість не менше 450cd/м2

Контрастність 4000:1

Роздільна здатність 3840х2160

Кут огляду 178°

Поверхня екрана – загартоване скло

Підтримка форматів відео: MPEG1, MPEG2, MPEG4, H264, RM, RMVB, MOV, MJPEG, VC1, Divx, FLV

Аудіо: WMA, MP3, M4A, AAC

Графіка: JPG, BMP, PNG

Технологія – Інфрачервона Мультитач – 40 торкань (Windows), 20 торкань (Android)

Потужність динаміків – не менше 2 х 15 Вт

Входи/виходи: Вхід HDMI 2.0 – 3 шт., USB 2.0 – 1 шт., USB 3.0 – 1 шт., USB для тачскріна, RS232 – 1шт., вхід мікрофона, вихід SPDIF, вхід AV, вихід AV OUT, вхід для навушників, вхід VGA, аудіо вхід.

 

Комплект поставки:

Панель, пульт ДК, кабель живлення 1,5 м, гарантійний талон, інструкція користувача, настінне кріплення, ПЗ Intboard Easy Start, мобільна стійка на колесах для інтерактивної панелі.

Гарантія 36 місяців

 

Технічні характеристики вбудованого OPS PC модуля:

Процесор Intel Core i5 або аналог (не гірше)

Оперативна пам’ять, Гб не менше 8

Бездротові технології Wi-Fi та Bluetooth

Накопичувач, Гб SSD 256 (не менше)

Операційна система Microsoft Windows 11 Pro

 

Разом з Інтерактивною панеллю має бути програмне забезпечення для інтерактивної панелі, що відповідає таким вимогам:  Програмне забезпечення для інтерактивної панелі

Програмне забезпечення для створення, перегляду та програвання інтерактивного навчального контенту  з безстроковою ліцензією та  українським інтерфейсом (вказати назву та надати посилання на сайт). Вимоги до ПЗ: Сервіси згруповані в окремі групи за функціональністю: математика, географія, біологія, українська мова, астрономія, історія, хімія, фізика, іноземні мови, природознавство, тестування, інформатика, презентації, інклюзія, музика та загальні (надати скріншот для підтвердження). Містить у своєму складі відео уроки по використанню  базових інструментів ПЗ (надати скріншот для підтвердження). Користувач має можливість безкоштовного, і без будь-якого ліміту використання в часі OnLine (хмарного) сервісу для перегляду інтерактивного навчального контенту створеного в програмному забезпеченні інтерактивного комлексу. Інтернет ресурс — Google Drive (надати скріншот для підтвердження); ПЗ повинно підтримувати роботу з 3D об`єктами та містити готову бібліотеку 3D моделей (надати скріншот для підтвердження);

Користувач має можливість записати екран і створити відео в форматі  .avi або .mov. Інструмент запису екрану має можливість записати весь робочий стіл, обрану зону або обране вікно; писати поверх відтвореного відео;

ПЗ повинно мати функцію побудови графіків, розпізнавання геометрічних форм та підтримувати спеціальні шрифти та наукові символи; (надати скріншот для підтвердження)

Наявна можливість створення власних інтерактивних підручників, ілюстрованих та анімованих презентацій (зошитів), а також синхронізувати їх з шкільним комп’ютером. (надати скріншот для підтвердження)

ПЗ повинно підтримувати підключення планшетного ПК під управлінням операційної системи Windows для проведення опитування і тестувань; можлива розробка запитань за типами: так чи ні / вибір з багатьох /  вибір декількох варіантів відповідей / своя думка / коротка відповідь, та інше;( надати скріншот для підтвердження)

ПЗ містить інструмент для унаочнення прогнозу погоди: візуалізація потоків вітру, темпе-ратури, тиску, опадів і морських течій в режимі реального часу на всій земній кулі. (надати скріншот відповідного додатку для підтвердження)

ПЗ має шаблони та інструменти по створенню інтерактивних завдань;(надати скріншот для підтвердження)

ПЗ інтегрується в популярні програми інших розробників, в т.ч. Microsoft Word, Excel, Power Point, Paint Adobe Acrobat та інші, а саме дозволяє писати, конвертувати замітки в друкований текст і зберігати цифрові, або текстові замітки безпосередньо в форматах цих програм, Програмне забезпечення поєднує в собі всі функції, необхідні для читання, редагування і створення файлів PDF, Word, Excel і PowerPoint, і є багатофункціональним рішенням для особистого або професійного використання;

Містить сервіс з інтерактивними фрагментами уроків про надання першої медичної допомоги та поведінку у надзвичайних ситуаціях (надати скріншот відповідного додатку для підтвердження)

Можливості програмного забезпечення: – відкриття цифрових книг; – відкриття цифрового змісту книг; – відтворення 3D анімацій з медіатеки; – відтворення відео з медіатеки; – використання інструментів та ігор.

При створенні інтерактивних завдань повинна бути можливість додавати елементи гри, змагання: таймер, барабан, що обертається, та інші;  (надати скріншот для підтвердження)

ПЗ працює під управлінням операційної системи Microsoft Windows; ПЗ має функцію автоматичного оновлення (останнє оновлення повинно відбуватись в поточному році).

Остання версія — вказати назву. Дата останнього оновлення повинна бути не пізніше поточного року— вказати і підтвердити в авторизаційному листі від виробника/офіційного представника програмного забезпечення, адресованого замовнику з указанням номера закупівлі;

Для відповідей на запитання учні можуть використовувати свої персональні мобільні пристрої будь-якого виробника.

Необмежений за часом і типом пристрою доступ до практичного використання програмних інструментів запропонованого програмного забезпечення для створення інтерактивного контенту українською мовою. (Надати посилання на відеоматеріал для перевірки). Замовник перевіряє функціонал ПЗ та у разі невідповідності вище заявленим вимогам, замовник відхиляє пропозицію. Оновлення програмного забезпечення для інтерактивної панелі надається виробником інтерактивної панелі OnLine і без додаткової оплати з безстроковим терміном ліцензії. Для підтвердження функціональності та всіх вищеперелічених характеристик надати посилання для скачування пробної версії спеціалізованого програмного забезпечення та посилання на офіційний сайт дистрибʼютора/(представника) виробника програмного забезпечення та території України.

В складі пропозиції надати Гриф МОН на базове програмне забезпечення тієї ж торговельної марки що і інтерактивна дошка «Схвалено для використання у закладах загальної середньої освіти».

Програмне забезпечення для створення, перегляду та програвання інтерактивного контенту. Обов’язкова наявність 10 бібліотек інтерактивних 3D моделей (не менше 1 500).  Функція переміщення 3D-моделей за допомогою розширеної реальності (AR). (надати скріншот для підтвердження) Наявність функції глибокого збільшення, що дозволяє переглядати моделі на рівні мікроскопа. (надати скріншот для підтвердження)

Можливість пояснити складні поняття, використовуючи ілюстративні 3D-моделі з детальним багатомовним описом; можливість синхронізації спеціалізованого програмного забезпечення із Office та використання інтерактивних 3D-моделей в своїх презентаціях. Можливість використання програмного забезпечення на обладнанні, яке вже використовують: ПК, планшети, сенсорні панелі, інтерактивні дошки, онлайн та офлайн. Для підтвердження функціональності та всіх вище перелічених характеристик надати посилання для завантаження пробної версії спеціалізованого програмного забезпечення та посилання на офіційний сайт виробника програмного забезпечення.

 

Гарантія повинна надаватись в електронному вигляді з забезпеченням можливості реєстрації придбаного товару на сайті виробника в установленому ним порядку. Для підтвердження надати посилання на сайт для можливості перевірки зазначеної інформації.

 

Все додаткове обладнання до інтерактивної панелі, повинно працювати, як єдиний інтерактивний комплект з панеллю.

Учасники повинні обов’язково надати у складі пропозиції посилання на офіційний сайт виробника чи офіційного дистриб’ютора в Україні інтерактивної панелі для перевірки відповідності технічних характеристик запропонованого Учасником обладнання.

НОУТБУК:

Процесор не менше 4 ядер, не менше 8 потоків, базова частота процесора не менше 2,3 ГГц, максимальна частота процесора не менше 4,3 ГГц.

Енергоспоживання (TDP) не більше 15 Вт.

Підтримка процесором оперативної пам’яті з частотою не менше ніж 3200 ГГц.

Відеоадаптер: не гірше інтегрований

Оперативна пам’ять: технологія не гірше DDR4 з частотою 3200МГц, об’єм пам’яті не менше ніж 8 GB.

Накопичувач: не менше 256 GB.

Дисплей: діагональ дисплея не менше ніж 15,6”, широкоформатний, LCD, 16:9, виготовлений за технологію IPS, максимальна роздільна здатність не менше ніж 1920х1080.

Вбудована WEB-камера із роздільною здатністю відео – не нижче HD (1280 х 720).

Роз’єми та порти (вбудовані в корпус):

не гірше ніж 2 х USB 3.2 Gen1 Type-A, 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 1 х HDMI, 1 х LAN (RJ-45). Вид мережевого адаптера (Ethernet) – вбудований. Швидкість мережевого адаптера 1000 Мбіт/с, аудіовхід.

Комунікації: наявність не гірше Bluetooth 5.1 та Wi-Fi IEEE 802.11ax.

Клавіатура: вологостійка, з українською мовою, має бути вбудований цифровий блок (Numeric Pad) та підсвітка клавіатури.

Безпека: сканер відбитків пальців.

Акумулятор: не менш ніж 48 Ват/годин, максимальна потужність зарядки – 65 Ват/годин.

Автономність роботи: не менше 8 годин

Операційна система не гірше Windows 11 Pro 64Bit

Гарантійний термін Не менше ніж 12 місяців.

 

  1. Розмір бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до рішення №13 «Про внесення змін до бюджету Хмельницької міської територіальної громади на 2024 рік» Хмельницької міської ради від 13.03.2024 року.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 200 000, 00 грн та визначена з врахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 “Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі”, а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну послуги (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), комерційних пропозицій надавачів послуг.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.