УКРАЇНСЬКА МУЗИКА ХХ СТОЛІТТЯ «ПОЗА ЧАСОМ»

15.08.2024 12:32
Поділитися новиною

Упродовж липня-жовтня 2024 року Управління культури і туризму Хмельницької міської ради у співпраці з камерним оркестром Хмельницької обласної філармонії та хмельницькими музикантами гурту «Чумацький шлях», івент бенду «Grace», джаз гуртом «FreeJam», дуетом «Svitlo» за підтримки Українського культурного фонду реалізовують Проєкт трансформації української музики ХХ століття «Поза часом».

Команда Проєкту ставить собі за мету підвищити інтерес та обізнаність українців, зокрема хмельничан щодо української музики ХХ століття. Аби зацікавити аудиторію було вирішено створити чотири аудіоальбоми кавер-версій пісень у сучасному аранжуванні у стилі рок, джаз, соул, босанова та інших.

У вересні-жовтні в місті Хмельницькому представлять версії музичних композицій. Також музичні альбоми будуть розміщені на популярних музичних онлайн платформах та доступні для прослуховування не лише для української аудиторії, а й для закордонної. Важливо, що команда Проєкту подбала про авторське право на запис та розповсюдження композицій.

Проєкт має також і просвітницьку складову, зокрема розповідає про відомі та невідомі українцям сторінки життя композиторів ХХ століття, а саме: Ігоря Шамо, Валентина Сильвестрова, Платона Майбороди, Бориса Буєвського, Володимира Івасюка, Ігоря Поклада, Василя Михайлюка, Анатолія Горчинського.

Більше інформації та стежити за перебігом Проєкту можна на сторінках «Поза часом» у соціальних мережах (Фейсбук, Інстаграм, Телеграм).

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення news

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.