СЕРЦЯ, ВІДДАНІ ДІТЯМ. ВШАНОВУЄМО ПРАЦІВНИКІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

27.09.2024 10:07
Поділитися новиною

Традиційно, в останню неділю вересня, працівники закладів дошкільної освіти відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день дошкілля.

Дошкільна освіта в нашій громаді це потужна складова всієї освітянської галузі. Тут щодня народжуються мрії, тут маленькі рученята творять великі дива, а допитливі оченята відкривають для себе цілий світ. І це не якась казкова країна, це – наші дитячі садочки.

Сьогодні в нашій громаді успішно функціонують 66 закладів дошкільної освіти, з них 7 приватних. У дитячих садочках створено 470 груп, щоденно тут перебувають майже 12 тисяч маленьких хмельничан. Про них піклуються, їх навчають, виховують, доглядають, годують понад дві з половиною тисячі працівників: вихователі, психологи, кухарі… Вони щодня дарують частинку свого серця кожній дитині. Вони – не просто професіонали, вони – хранителі дитячих мрій та архітектори майбутнього.

Працювати з дітьми в нинішніх умовах, це навіть не про конкретну професію… Бути вихователем у дитячому садочку, наставником це значно більше ніж професія. Це покликання, величезна місія. Це вміння бачити світ очима дитини, знаходити відповіді на тисячі «чому?» і перетворювати звичайний день на казку. Наші дошкільні педагоги – це чарівники, які вміло поєднують традиційні методики з інноваційними технологіями, перетворюючи навчання на захопливу гру.

Щодня йти до дітей, нести їм тепло й світло, знання й уміння жити в колективі, виховувати їх справжніми людьми зможе далеко не кожен. А педагоги й технічний персонал наших закладів дошкілля можуть і вміють.

Шановні працівники дошкілля! У переддень вашого професійного свята Департамент освіти та науки міської ради дякує вам за вашу невтомну працю, за ваше терпіння і за ту безмежну любов, яку ви даруєте дітям. Ви – ті, хто закладає фундамент майбутнього України, хто формує характери та виховує справжніх патріотів.

Нехай кожен ваш день буде наповнений дитячими усмішками, щирими обіймами і теплими словами вдячності. Бажаємо вам невичерпного натхнення, нових творчих злетів і, звісно ж, міцного здоров’я! Нехай ваша благородна справа приносить вам радість і задоволення, а ваші вихованці стануть гордістю нашої громади й країни.

З Днем дошкілля! 🌿👶🌿

 

 

#ДОНХМР

Більше інформації ось тут: https://osvita.khm.gov.ua/?cat=1

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення news

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.