ЩОДО ЛІТНЬОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

28.05.2021 13:20
Поділитися новиною

27 травня члени виконавчого комітету міської ради одноголосно підтримали пропозицію Департаменту освіти та науки про організацію та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей Хмельницької міської територіальної громади у 2021 році в умовах карантину.

Затверджено мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей, які працюватимуть цього літа. Зокрема, школярів оздоровлюватимуть Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради (село Головчинці), Рекреаційний центр «Берег надії», табір з денним перебуванням «Прибузька республіка», наметове містечко «Мандрівник» і табори з денним перебуванням, мовні табори та табори дитячо-юнацьких спортивних шкіл управління молоді та спорту з денним перебуванням.

Також затверджено належні заходи з організації та проведення літнього оздоровлення й відпочинку школярів. Насамперед заплановано здійснити вчасну підготовку цих закладів до початку оздоровчої кампанії «Літо 2021» і створити умови для їхнього належного функціонування. Передбачено дотримання санітарних норм і рекомендацій, обумовлених Головним санітарним лікарем України (1 дитина на 5 квадратних метрів), забезпечення проведення для дітей різноманітних заходів тощо.

Директор Департаменту освіти та науки міської ради Надія Балабуст наголосила, що цьогоріч табір «Чайка» працюватиме у три зміни. За одну зміну зможуть оздоровитися 195 дітей, загалом – 585, у тому числі 350 дітей пільгових категорій.

 

#ПозашкілляДОНХМР

Більше новин ось тут: https://osvita.khm.gov.ua/?cat=1

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.