ВИ ЗАПИТУЄТЕ – МИ ВІДПОВІДАЄМО

01.06.2021 13:21
Поділитися новиною

На електронну адресу Департаменту освіти та науки надійшло кілька запитань щодо процедури влаштування дітей у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради.

Батьки запитують: «Де я можу придбати путівку в табір «Чайка»? Як можна отримати направлення в дитячий табір? На який рахунок переказувати кошти за путівку в табір «Чайка»? До кого мені звернутися?»

Відповідаємо…

Для зручності батьків на офіційному сайті Департаменту освіти та науки створено спеціальну сторінку (https://osvita.khm.gov.ua/?page_id=3941), де покроково розписано алгоритм дій для придбання путівки в табір «Чайка».

Тож заходьте на сайт, ознайомлюйтесь із алгоритмом і… гарного відпочинку вашим дітям.

 

#СередняосвітаДОНХМР

Більше новин ось тут: https://osvita.khm.gov.ua/?cat=1

 

ДОВІДКОВО:

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку (ПДЗОВ) “Чайка” був створений рішенням тридцять четвертої сесії Хмельницької міської ради від 31 березня 2010 року № 4.

ПДЗОВ «Чайка» м. Хмельницького знаходиться у міській комунальній власності, є юридичною особою і діє на підставі Статуту, затвердженого рішенням тридцять четвертої сесії Хмельницької міської ради від 31 березня 2010 року № 4.

Табір розташований за адресою: Хмельницький район, село Головчинці, вул. Підлісна, 4/1 у екологічно чистій лісовій місцевості на мальовничому березі Південного Бугу, оточений зеленим лісом з дубовими насадженнями. Відстань від обласного центру становить 40 км.

Територія закладу облаштована, освітлена та огороджена. Матеріально-технічна база закладу, технічний стан споруд та інших будов відповідає установленому профілю.

Водопостачання здійснюється із 2-х власних артсвердловин глибиною по 100 м, водовідведення здійснюється на очисні споруди. Гаряче водопостачання забезпечується власною котельнею. На території розташовані 3 двоповерхові спальні корпуси, медичний корпус, їдальня, актова зала, два відкритих каркасних басейни.

Діти мешкають у добре вмебльованих кімнатах. Корпуси на кожному поверсі забезпечені санвузлами та душовими кімнатами. Подача води цілодобово.

Організовано 5-тиразове повноцінне збалансоване харчування, функціонує їдальня на 300 місць.

У закладі цілодобово здійснюється медичне обслуговування дітей. До роботи залучені кваліфіковані спеціалісти Хмельницької міської дитячої лікарні. В медпункті обладнані ізолятори (окремо для дівчаток та хлопчиків) із санвузлом та душовою кабіною.

У таборі працює професійний педагогічний колектив.

Тривалість оздоровчої зміни 21 день.

Контактний телефон для довідок: 65-06-84

Електронна адреса: [email protected]

Адреса для довідок: вул. Грушевського, 53 м. Хмельницький, 29000

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.