Переможці міської олімпіади з основ безпеки життєдіяльності отримали нагороди

04.12.2019 13:25
Поділитися новиною

Сьогодні учні четвертих класів загальноосвітніх шкіл міста, які стали переможцями міської олімпіади з основ безпеки життєдіяльності отримали нагороди. Проведення міських олімпіад серед учнів 4-х класів є підсумковим етапом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у місті Хмельницькому.

Із перемогою учнів привітала заступник міського голови Галина Мельник. Галина Леонтіївна зазначила, що найдорожчий скарб людини – здоров’я і цей скарб потрібно щоденно плекати, а знання, які діти здобули в рамках цього проекту, є надзвичайно важливими. Також вона подякувала педагогам, які займалися підготовкою дітей.

Із перемогою в олімпіаді четверокласників також привітав депутат міської ради Олександр Василишин, який підкреслив, що надзвичайно важливо в моменти надзвичайної ситуації бути зібраним і знати, що потрібно робити, аби допомогти тим, хто постраждав.

Інтелектуальні змагання проводяться уже вчетверте, починаючи з 2016 року, завдяки тісній співпраці структурних підрозділів міської ради з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області. Мета – стимулювання творчого самовдосконалення дітей, виявлення обдарованих учнів, вдосконалення знань та вмінь з основ безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення безпеки життєдіяльності учнями закладів загальної середньої освіти.

Загалом, для запобігання нещасних випадків з дітьми, проводяться різноманітні заходи, основною метою яких є формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді; розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.