«НАУКА ЄДНАННЯ» ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

06.09.2022 15:51
Поділитися новиною

«Фотографія: як перетворити мистецтво на прибутковий бізнес» – у Хмельницькому відбудеться чергова зустріч клубу «Наука єднання» для підлітків.

У серпні у Хмельницькому почав діяти інтеграційний клуб підтримки «Наука єднання». Проєкт у місті реалізовує громадська організація STEM is FEM за підтримки програми «Єднання заради дії».

Авдиторія проєкту — підлітки 14-18 років, серед них як місцева молодь, так і переселенці, для яких місто стало новим або ж тимчасовим домом. Учасники мають змогу спілкуватися з представниками різних професій, отримати психологічну підтримку, познайомитися з однолітками, а також завести перші професійні знайомства.

Чергова зустріч відбудеться 7 вересня у креативному просторі IHub (вул. Степана Бандери 2/1, ТЦ «Монблан») з 17:00 до 19:30. Вона буде присвячена темі «Фотографія: як перетворити мистецтво на прибутковий бізнес».

У рамках лекції Василь Шепелла, фотограф, власник фотостудії та викладач фотографії, розкаже про справу свого життя і як хобі може стати повноцінною роботою. Після цього учасники можуть відвідати клуб психологічної підтримки. Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації.

На думку організаторів, створення клубів підтримки надасть можливість підліткам краще соціалізуватися та отримати психологічну підтримку в умовах невизначеності війни. Крім того, нова інформація і спілкування з однолітками та цікавими спікерами сприятливо вплине на загальний стан підлітків, що вимушено опинилися далеко від дому.

 

Довідково: до 24 лютого проєкт STEM is FEM, ініційований IT-підприємцем та засновником технологічної компанії Roosh Сергієм Токарєвим був освітнім проєктом з популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат-підлітків. З початком повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну, діяльність проєкту було розширено.

Організатори проводять інтеграційні офлайн-зустрічі раз на два тижні у шістьох містах України: у Львові, Чернівцях, Рівному, Полтаві, Хмельницькому та Вінниці за умови попередньої реєстрації:

https://forms.gle/iawm3KicVQpoFzySA

За анонсами зустрічей можна слідкувати на сторінках STEM is FEM у соцмережах: Facebook та Instagram.

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.