КОНКУРС ЧИТЦІВ «КВІТКА ПРОМЕТЕЯ» ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

06.02.2023 14:10
Поділитися новиною

22 лютого, за сприяння та підтримки Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, відбудеться підсумковий етап ІІІ Відкритого міського конкурсу читців «Квітка Прометея». Конкурс приурочено до Дня народження Лесі Українки.

В онлайн конкурсі беруть участь учні 1-11 класів закладів загальної середньої освіти та мистецьких шкіл громади, а також студенти вишів.

У конкурсну програму учасники обирають два твори українською мовою, один з яких обов’язково Лесі Українки. Твори мають бути різноманітними та різножанровими за стилями (поезія, лірика, проза, уривки, байки тощо).

Метою проведення конкурсу є: популяризація української мови та літератури, виявлення обдарованої учнівської молоді, культурного, естетичного та патріотичного виховання й сприяння глибшому ознайомленню та вивченню творчої спадщини Лесі Українки.

І етап конкурсу відбувається безпосередньо в закладі освіти – з 23 до 31 січня (внутрішні конкурсні огляди, під час яких визначають представників закладів для участі у загальноміському конкурсі).

ІІ етап – з 1 до 17 лютого (переможці І етапу конкурсу надсилають на електронну адресу Хмельницького міського будинку культури [email protected] анкету та відео виступу учасника).

Завершальний етап конкурсу проходитиме у міському будинку культури. Тут, з 20 до 23 лютого, компетентне журі проведе перегляд відео виступів учасників і визначить переможців. А 22 лютого, напередодні Дня народження видатної УКРАЇНКИ, відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу читців «Квітка Прометея – 23». Відео виступів переможців демонструватимуть на сторінці у мережі Facebook https://www.facebook.com/hmmbk2011.

Учасники та переможці онлайн конкурсу читців отримують дипломи «За участь» та дипломи за І, ІІ, ІІІ місця й цінні подарунки…

 

#ПозашкілляДОНХМР

Більше новин ось тут: https://osvita.khm.gov.ua/?cat=1

    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скарги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Дозволені файли у форматі jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, які не перевищують розмір 2 Мб.

    Надсилаючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних

    Корисні посилання
    Хмельницька міська рада
    Хмельницька міська рада
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Департамент освiти i науки Хмельницької обласної державної адмiнiстрацiї
    Інформаційна система управління освітою
    Інформаційна система управління освітою
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Мiнiстерство освiти i науки України
    Нова українська школа
    Нова українська школа

    Ми в соц мережах
    Електронне звернення

    Якщо у Вас виникли запитання, скаги чи пропозиції, Ви можете заповнити форму нижче та отримати відповідь у зручному форматі!

    * — обов’язкові поля

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Дозволені файли у форматі *.doc, *.docx, *.exl, *.exls, *.png, *.jpg, які не перевищують розмір 2 Мб.